News

 

    Information about recent projects and assignments of the company

  in the field of engineering services.

Jubilejnih 30 let


Ko podjetje zaposli osebo kot je Darja Mešiček, naša računovodkinja, ki letos praznuje svoj jubilej, 30 let zaposlitve v družbi Savaprojekt d.d., so pričakovanja delodajalca zagotovo uresničena.

Odgovornost, delavnost, urejenost, točnost, redoljubnost, skrb za profesionalni razvoj, prijazna beseda, dobra volja, vztrajnost, potrpežljivost, iskrenost; vse to opisuje našo strokovno sodelavko iz uprave.

Darja Mešiček se je leta 1989 zaposlila kot blagajničarka, tistih let pa se spominja z nasmehom na obrazu: »Sprva sem se zaposlila kot blagajničarka. Spominjam se bencinskih bonov, ki sem jih takrat skrbno popisovala, šele kasneje sem začela opravljati delo kot računovodkinja. Delo je bilo drugačno v smislu hrambe podatkov - na voljo ni bilo računalniških aplikacij. Delo v tistih časih nazaj, je bilo veliko manj tempirano, od človeka se ni zahtevala takšna vsesplošna multi naravnanost – vsak je pokrival svoje področje in skušal biti na tem področju najbolj profesionalen in strokoven. V Savaprojektu d.d. so me zadržali ljudje, odnosi. Sodelavci so postali prijatelji, jaz pa sem zaradi tega skozi vsa leta čutila veliko pripadnost.«Gallery of some references