Aktualno

Vse naše poslovne uspehe, aktualno dogajanje, pomembne novice in tudi zabavna sporočila delimo z vami.

Jubilejnih 30 let


Ko podjetje zaposli osebo kot je Darja Mešiček, naša računovodkinja, ki letos praznuje svoj jubilej, 30 let zaposlitve v družbi Savaprojekt d.d., so pričakovanja delodajalca zagotovo uresničena.

Odgovornost, delavnost, urejenost, točnost, redoljubnost, skrb za profesionalni razvoj, prijazna beseda, dobra volja, vztrajnost, potrpežljivost, iskrenost; vse to opisuje našo strokovno sodelavko iz uprave.

Darja Mešiček se je leta 1989 zaposlila kot blagajničarka, tistih let pa se spominja z nasmehom na obrazu: »Sprva sem se zaposlila kot blagajničarka. Spominjam se bencinskih bonov, ki sem jih takrat skrbno popisovala, šele kasneje sem začela opravljati delo kot računovodkinja. Delo je bilo drugačno v smislu hrambe podatkov - na voljo ni bilo računalniških aplikacij. Delo v tistih časih nazaj, je bilo veliko manj tempirano, od človeka se ni zahtevala takšna vsesplošna multi naravnanost – vsak je pokrival svoje področje in skušal biti na tem področju najbolj profesionalen in strokoven. V Savaprojektu d.d. so me zadržali ljudje, odnosi. Sodelavci so postali prijatelji, jaz pa sem zaradi tega skozi vsa leta čutila veliko pripadnost.«Galerija nekaterih referenc