Aktualno

Vse naše poslovne uspehe, aktualno dogajanje, pomembne novice in tudi zabavna sporočila delimo z vami.

Uporabno dovoljenje za objekt O2 na Institutu "Jožef Stefan"


Pridobljeno uporabno dovoljenje za novozgrajeni objekt Odseka znanosti o okolju O2 s povezovalnim hodnikom na Reaktorskem centru v Podgorici

V mesecu avgustu 2015 je naše podjetje v imenu naročnika, Instituta »Jožef Stefan«, pridobilo uporabno dovoljenje za novozgrajeni objekt »Odseka znanosti o okolju O2« s povezovalnim hodnikom in prebojem v obstoječi objekt Kemija, na Reaktorskem centru v Podgorici. V novem objektu, katerega površina znaša ca. 800 m2 in obsega 3 etaže, so prostori namenjeni pisarnam in kabinetom zaposlenih na odseku O2, v pritličju objekta se nahaja velika predavalnica, ki jo je možno razdeliti v dve ločeni dvorani, v kleti pa je strojnica in drugi tehnični prostori. V teku je še dokončanje oz. rekonstrukcija obstoječih prostorov v objektu Kemija, ki bodo namenjeni laboratorijskemu delu naročnika.

Investicija je sofinancirana s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov v obdobju 2007-2013, razvojne prioritete: »Gospodarsko-razvojna infrastruktura«, prednostne usmeritve: »Izobraževalno-raziskovalna infrastruktura«.

Tatjana Vresk, spec.za menedž.Galerija nekaterih referenc