E-Grus

Podjetje E-GRUS d.o.o. deluje z namenom razvoja, promocije in trženja različnih investicijskih projektov na področju Republike Slovenije pri pretežno tujih investitorjih.

E-Grus


O podjetju:

 
Podjetje E-GRUS d.o.o. je bilo ustanovljeno marca 2015 s strani družbe SAVAPROJEKT d.d. z namenom razvoja (zasnove: vsebinske, urbanistične, arhitekturne, finančne …), promocije in trženja različnih investicijskih projektov na področju Republike Slovenije pri pretežno tujih investitorjih ter z namenom vodenja investicij, ki vključuje tako strokovno, tehnično in finančno vodenje projekta, njegovo koordinacijo ter celovit svetovalni inženiring na področju prostorskega načrtovanja, gradnje stavb in gradbeno-inženirskih objektov ter varstva okolja. 
 
Trenutni investicijski projekti, ki jih razvija podjetje E-GRUS:
 
 1. Termalna vas Kostanjevica na Krki
  Turistični kompleks s centralnim objektom, ob katerem je večji naravni plavalni bazen, ter 29 vilami s privatnimi naravnimi plavalnimi bazeni in lastnimi fitnes ter spa prostori.

   
 2. Razvoj Letališča Edvarda Rusjana Maribor
  Predvideva podaljšanje obstoječe vzletno-pristajalne steze, gradnjo taxiway-a in novih letaliških ploščadi, širitev obstoječega potniškega terminala, razvoj tovornega terminala z logističnim centrom ter razvoj drugih spremljevalnih in servisnih dejavnosti (popravila letal) na letališču.

   
 3. Razvoj civilnega dela Letališča Cerklje ob Krki
  Predvideva razvoj območja servisnih dejavnosti, v sklopu katerih se predvideva predvsem gradnja več servisnih hangarjev za popravilo letal različnih velikosti. 

   
 4. Določitev lokacij za razvoj gospodarskih dejavnosti
  Pripravlja se obsežna strokovna podlaga oz. promocijsko gradivo, v katerem bodo na različnih lokacijah po Sloveniji prikazane in podrobno predstavljene lokacije za razvoj gospodarskih dejavnosti. Za vsako lokacijo bodo podane osnovne informacije o posameznem območju ter pogoji in izhodišča za njihov nadaljnji razvoj. 

   
 5. Razvoj naselij za starejše občane »Srebrna vas« in za mlade družine »Prvi dom«  
  Na različnih lokacijah po Sloveniji se razvijajo racionalno in estetsko zasnovna naselja, kjer je možno po konkurenčno ugodni ceni kupiti parcelo s hišo.
 
 

Kontakti in osnovni podatki podjetja:

 
E-GRUS d.o.o.
Družba za razvoj investicij in tehnično svetovanje
Tržaška cesta 132
1000 Ljubljana
 
Matična številka: 6810462000
Davčna številka: 72476311
Direktor: Aleš Janžovnik, univ. dipl. inž. kraj. arh. 
 
Tel.: +386 (0) 1 24 41 855
E-pošta: egrus@savaprojekt.si 


Galerija nekaterih referenc